HTML

Bélabá mondja a magáét

zene, filo, némi politika és sok bélaság

Címkék

Friss topikok

  • KOPP: maps.google.hu/maps?q=cig%C3%A1nybokor&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF-8&ei=uMwtU... (2013.09.09. 15:28) Van rendes is...
  • KOPP: www.youtube.com/watch?v=fuzp4XX-3Gs Remélem működik még a drótpostás... Milyen nótát találtam?...... (2013.09.07. 18:37) Meghatalmazásos
  • ▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: @csongorbela: A pénzbehajtás részével teljesen egyetértek. :) Akadályozom is minden elérhető módon... (2012.09.12. 18:29) Szigorú
  • kisbe'laba': mint ha rólam írtad volna ezt :-) (2011.11.17. 23:58) H-Land

Linkblog

2011.01.23. 18:45 csongorbela

Ági írt

Jó ideje csak a hírek vanak.
A legkülönbözőbb újságok cikkei, tv-k, rádiók riportjai.
E-mailek, melyekben ezek címei vannak összegyűjtve.

Most viszont Ági írt. Sokkal fontosabb ez minden hírnél. Mert hónapok óta nem tudjuk mi van Vele, csak azt, hogy miként alakul a szabályzás, ki mit nyilatkozik, meghosszabbítják-e a fogvatartást, mit mondtak a "szakértők" a tárgyaláson. Pedig számomra - a természetes öröm mellett, amit annak okán érzek, hogy végre megmozdult egy 22 éves tetszhalott - sokkal fontosabb, hogyan éli meg Ő ezt a helyzetet, keresztül megy-e sérülés nélkül (és most nem a megbilincselt bokájára gondolok). A megpróbáltatás mindannyiunkké, az eredmények is, de mégiscsak neki kellett a rácsokat nézni, mégiscsak neki kellett vetkőzni, s kérvényt írni a szülinapi "koncert" tárgyában - mégha engem is felháborít a parancsnok elutasító levele a hivatkozott paragrafusiaval együtt, melyet képtelen vagyok nem az ő személyes állásfoglalásaként értelmezni.

Azt sem feledhetem, hogy a történetnek koránt sincs vége. A per még folyik ellenük (s ebben is csak a hírek vannak), s a kimenetele bármi lehet, még akkor is, ha sejtjük, hogy nemigen merhetik Őket ténylegesen elitélni. Őket, mert ne feledjük, hogy nem egyedül áll Ági a vádlottak padján egy sok tekintetben koncepciósnak tűnő perben - s erőnek érzem azt is, ahogy a többiek képesek hallgatni. Bár írnának Ők is.

Ági írt végre s amit írt, még fontosabb számomra. Nagyon jól eső érzés, hogy mi is benne lehetünk az Ági könyvében. Csak egy rövid mondatot írtam, rajzot sem küldtünk. Nem gondoltam, hogy önkifejező nyilatkozatomra lenne szükség, inkább csak egy jelre Áginak, hogy Vele vagyunk.
Mi vele vagyunk. Együtt böngésszük azokat a csak híreket a gyerekeinkkel, akiket alig tudtunk lebeszélni az Ágit támogató jelvény kitűzéséről. Nekik is nagyon jó volt tudni, hogí Áginak ilyen fontos, erőt adó segítség lehetett ez a Könyv, aminek egy mondat erejéig mi is részesei vagyunk.

Szólj hozzá!

Címkék: szülés napló


A bejegyzés trackback címe:

https://belaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1002607923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása