HTML

Bélabá mondja a magáét

zene, filo, némi politika és sok bélaság

Címkék

Friss topikok

  • KOPP: maps.google.hu/maps?q=cig%C3%A1nybokor&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF-8&ei=uMwtU... (2013.09.09. 15:28) Van rendes is...
  • KOPP: www.youtube.com/watch?v=fuzp4XX-3Gs Remélem működik még a drótpostás... Milyen nótát találtam?...... (2013.09.07. 18:37) Meghatalmazásos
  • ▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: @csongorbela: A pénzbehajtás részével teljesen egyetértek. :) Akadályozom is minden elérhető módon... (2012.09.12. 18:29) Szigorú
  • kisbe'laba': mint ha rólam írtad volna ezt :-) (2011.11.17. 23:58) H-Land

Linkblog

2013.02.07. 23:36 csongorbela

Van rendes is...

A minap nyilvánítottam ki, hogy unom. Unom azokat, akik még a naplementéről is bizton állítják, hogy kik állnak a háttérben. Unom azokat, akik minden gazember megjelenése után azonnal tudják, hogy ez azért ilyen ember, mert annak született, ami. Azokat, akik...

Miután pár napja én is szóvá tettem, hogy nekem megdöbbentő, hogy a legkülönfélébb, adott esetben teljesen semleges, azaz BÁRMILYEN témában írt cikk alatt képesek zsidócigánybuzi-kommentelni. (Lásd a 11. kommentet), egy jóbarát, Robi megosztotta egy "élményét" a közösségi üzenőfalon: egy iskolavezető "értelmiségi" teljes meggyőződéssel állította, hogy azért mennek ki külföldre olyan sokan, mert kell a hely a zsidóknak, azokat telepítik ide. Azért alakították így a honi állapotokat.

Robi egyik kommentelője (nevezzük mondjuk Katinak) pedig szó szerint értelmezve idézi Peresz elnök ironikus kijelentését, miszerint milyen jó is nekik, mert olyan tehetségesek, hogy a fél világot felvásárolták, majd így folytatja: "Robi, akkor ez mi? Hozzátenném, nem gyűlölöm ab ovo sem a zsidókat, sem a cigányokat, sem a homoszexuálisokat. Kizárólag a hazug, gerinctelen, tolvaj, gyilkos, rabló embereket.Tegnap már másodszor törtek be a sógornőmhöz. Nem fehér emberek. Ezúttal nagyobb értékeket nem vittek el - már nem nagyon van neki olyan. Ő egy magyar pedagógus. Csak hogy tudd, van zsidó, cigány, homoszexuális (nem meleg!) ismerősöm, barátom és sváb, horvát nemzetiségű is."

Hát elgurult a gyógyszerem Katitól.
Tudom. Mindannyiuknak van zsidó, cigány, buzi, német, udmurt, néger (persze cionista), horvát és egyéb ismerőse. Ezt azonnal le is szögezik, egyértelmű bizonyítékaként annak, hogy a véleményük mérvadó. Hiszen tudják ők, hogy van rendes cigány is és ezt a mondatot az "Én nem vagyok rasszista, de..." szavakkal kezdik. Majd minden további mondatukból kiderül, hogy azzal a rendesisvan zsidóval, cigánnyal valahogy mégsem találkoztak, ellenben (bár konkrét példákat nemigen tudnak mondani, de) azt tudják, hogy már éppen foglalnak is el minket, 500 ezren már itt is vannak, s még többen jönnek, a gyerekeik meg magyarul tanulnak az otthoni iskolákban, mert erre már tudatosan készülnek.
Én teszem hozzá, hogy nem lehet valami jó a nyelvoktatásuk, mert több száz éve készülnek, már a reformkor idején is létezett ez a hír, csak akkor még nem az izraeli zsidóktól kellett félteni a pilisi szívcsakrát, ami a világuralmi törekvéseik legfőbb célja. Az első magyarul tanuló generációiknak ezek szerint már az unokái is rég kihaltak. (A szívcsakra meg él és virul, s óvatosan jegyzem meg: 1100 éve - de az Aranybulla óta mindenképpen és az se ma volt - a mienk, úgyhogy sejtéseim szerint ezzel a "világuralom záloga" dologgal valahogy nem stimmel valami, vagy mi lennénk tehetségtelenek? No ez utóbbit én határozottan cáfolnám). A másik hordának - akik rohamosan szaporodnak, s a 10 év alatti korcsoportban már 50% az arányuk - meg a vérében van a késelés, mint a négerekében a tánc. És punktum.
El kell keserítselek benneteket gyerekek: a gyilkossági statisztikát hazánkban nem ők vezetik.

A sors iróniája - iróniája? - hogy ma nekem is volt egy hasonló találkozásom. Az illető - a kultúrában, illetve a véleményformáló médiában dolgozó ember - kifejtette, hogy a zsidók szocializációja az, hogy minden nem zsidó gój halál fia. Hiszen a Talmud is egyértelműen ezt írja. És a történelmi példák is bizonyítják, hogy a zsidóknak más céljuk sincs, mint ezt a küldetést teljesíteni.
Újabb elkeserítőség: a mi Biblia című szent könyvünkben olvastam valami hasonlót, de tudom, hogy a Korán is hasonlóan csoportosítja a hívő és hitetlen emberek tömegét. A keresztény európai népek pedig többet tettek ezen küldetéstudat bizonyításáért, mint mindenki más együttvéve.
A hittel teli emberektől (-ről) viszont mást hallok. Ők a felebaráti szeretetet, és a békét hirdetik. Biztosan nem ismerik jól a hivatkozott írásokat... (Amúgy ismerik és ők tudják, hogy egyik sem ezt írja. Nem cikizlek, csak mesélem.)

Nos hát, Kati! Az elnök beszédébe elfelejtetted belehallani a mi trolljainknak adott válasz iróniáját, az - egyébként általad be is linkelt, eredetinek tartott - angol nyelvű cikket pedig nem olvastad el. S én jobban tartok ezektől a szövegkörnyezetből kiragadott félinformációkat hazudóktól, mint a szívcsakra-rablóktól, tudod? És azt látom, hogy ebben sajnos mi itt a Kárpát-medencében nagyon profik vagyunk.

Kövérlaci azt mondta az eredeti felvételen (www.mszp.hu), hogy ellenfelei "járjanak elöl jó példával" és akasszák fel magukat. Kati, akkor ez mi?
Gyurcsányferi azt mondta az eredeti videón (www.echotv.hu), hogy "el lehet innen menni, tessék". Kati, akkor ez mi?
Antaljózsi azt mondta az eredeti videón (www.szdsz.hu), hogy miért nem tetszettünk forradalmat csinálni. Kati, akkor ez mi?
Gyöngyösimarci (parlament.hu) listát kért, Bayerzsóti (www.magyarhirlap.hu) meg állatozott. Sajnos azt viszont tudom Kati, ez mi!

ciganyhegy.jpgPont itt lenne az ideje egy ilyen kirándulás kapcsán annak, hogy felmérjük azt:
az itt élő és különösen a magyar vidéken és a magyar erdőkben hány olyan tábla van,
amely nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.

Hozzátenném, nem gyűlölöm ab ovo a pártokratákat, sem a fideszeseket, sem a szocikat, sem az mdf-eseket, csak a digitálisan (1-0 = fekete-fehér) gondolkodó trollokat. Tavaly már másodszor ríkatták meg a tudod melyik felvonuláson az egyik barátomat. A "mocskos buzik, takarodjatok vissza Izraelbe" meghatározó élménye után idén a "Na de kérem! A magyar ember nem buzi!" gyönyörűséggel gazdagították. Nem hosszú hajú emberek. Ezúttal nagyobb meglepetést már nem okoztak neki - már nem nagyon van mivel. Ő egy magyar újságíró. Csak hogy tudd, van fideszes, szoci, CÖF-ös (nem civil!) ismerősöm, barátom és jobbikos, elempés is.

Érted a célzást Kati?

Aki ismer, tudja, hogy nemzeti érzelmű vagyok, nem akármennyire. Csak nekem a nemzeti érzület nem a nem-nemzeti, más-nemzeti gyűlöletében fullad ki. Én rovásírással azt is le tudom írni, hogy a sokszínűség szép és számomra az Árpádsáv tényleg fontos történelmi zászló és nem riogatásra használom. Ha pedig idézek egy nyilatkozatot, akkor aszerint értelmezem, hogy hol olvasom (Peresz - www.jobbik.hu, kuruc.info), s ha tehetem beszerzem a TELJES szöveget. Ha más nem, 'külföldiül'. Értelmezéséhez még a gugli-transzlét is jó lehet.
Azon sem nekem kell elgondolkozni, hogy Robi bejegyzése alatt mi helye a bizonygatásnak, hogy "nem gyűlölöm ab ovo sem a zsidókat, sem a cigányokat, sem a homoszexuálisokat." Honnan kerül ez ide? Csak nem az említett szennylap és a Magyarok (p)ár(t)jának weboldalairól?
Kívülállók számára, ha nem lenne érthető a fészbúkon divatos "Keresd a nagy L betűt! Ha megtalálod lájk!" típusú játékot ajánlok. Irány a Peresz nyilatkozatot közzétevő imént említett oldalakra és keresd a zsidó/buzi/cigány szavak egyikét, vagy mindegyikét bármelyik cikkben. Kezdjük mondjuk az időjárás-jelentéssel! Ha megtalálod, lájk!

Egyet azonban nem értek. Miért pont ez a hármas? Annyi mindenki van még, akit lehetne. Ha már országrablás, akkor az egyébként nyelvi és genetikai rokon törökök, vagy az identitásrabló, finnugristákat kitaláló osztrák sógorok, vagy egyáltalán a németek (bocs Robi), szexuális kisebbségként meg a pedofilok nem többet ártottak? Ha ezt megmagyarázzátok, biz'Isten megbocsátok az angol cikkért Katinak!

2 komment

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://belaba.blog.hu/api/trackback/id/tr255067842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása